Cafea solubila liofilizata din Columbia, cu aroma de vanilie si scortisoara.
Te vei bucura de o fuziune delicioasa de vanilie, scortisoara si cea mai buna cafea columbiana pentru dimineti dulci, pline de aroma.
Descoperiti bogatia si aroma cafelei columbiene combinate cu arome distinctive in fiecare ceasca fina si satisfacatoare.
Procesul prin care se obtine cafeaua liofilizata Juan Valdez se bazeaza pe deshidratarea extractului de cafea, folosind temperaturi foarte scazute.
Acest proces permite pastrarea gustului si a aromei naturale.
Este un proces de uscare prin sublimare.
Aceasta inseamna ca o substanta, cum ar fi apa, trece de la solid la gaz, fara a trece prin faza lichida.
Principala calitate a cafelei liofilizate este ca, odata amestecata cu apa, isi recupereaza toate caracteristicile fizice: aroma si gustul.
Gramaj: 95 g.
Depozitarea trebuie facuta in incaperi curate, uscate si fara mirosuri straine la o temperatura maxima de 180C.