Un amestec omogen in proportii variabile din urmatoarele parti de plante: frunze de ceai verde, matase de porumb, iarba de ventrilica, iarba de coada calului, iarba de coada soricelului, frunze de mesteacan, rizomi de pir, frunze de menta, iarba de salvie, frunze de stevie dulce, recunoscute in literatura de specialitate atat pentru rolul lor pozitiv in prevenirea cresterii colesterolului cat si in diminuarea acestuia.
Adjuvant pentru scaderea colesterolului, facilitarea arderii grasimilor si eliminarea toxinelor.
Uz intern – infuzie. Peste o lingurita sau un pliculet de produs se toarna 250 ml apa clocotita; Vasul se acopera si se lasa in repaus 10 – 15 minute, agitand din cand in cand. Dupa infuzare se strecoara si se poate adauga o lingurita de suc proaspat de lamaie.
intern: se beau pana la 1-2 litri de ceai pe zi; Nu se indulceste. Ceaiul are gust dulceag datorita frunzelor de stevie dulce numita si “iarba de miere” (Stevia rebaudiana) care contin substante dulci permise diabeticilor si supraponderalilor deoarece sunt practic lipsite de aport caloric.
Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la îndemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza zilnica recomandata pentru consumul zilnic.