Ingrediente:
Frunze de zmeur (Rubus idaeus)
Principii active: pectine, acizi organici – citric si malic, fragarina, vitamina C, acizi liberi, albuminoide, caroten, tanin, cianina, acid succinic, acid salicilic, levuloza, cupru, calciu, fier, iod, potasiu, magneziu, fosfor, vitaminele A, B1, B2, B3, B5, B6, B9, E.
DESCRIERE
Ceaiul de zmeur:
Contribuie la imbunatatirea motilitatii intestinale, a microflorei intestinale si a scaderii secretiei intestinale si ajuta la eliminarea senzatiilor neplacute ale unui tranzit accelerat.
Mentinerea tranzitului intestinal in parametri normali prin reducerea numarului de scaune.
Reglarea ciclului menstrual si a efectelor menopauzei.
Mod de utilizare: infuzie – peste o lingurita cu planta se toarna 250 ml de apa clocotita. Vasul se acopera si se lasa in repaos 10-15 minute, dupa care se strecoara. Se beau 2-3 cani cu ceai pe zi, pentru mentinerea tranzitului intestinal in parametri normali prin reducerea numarului de scaune si pentru reglarea ciclului menstrual.
Atentionari :
La dozele si la modul de utilizare recomandate nu se cunosc efecte adverse, exceptie putand face unele persoane alergice la oricare dintre ingrediente. A nu se depasi cantitatea zilnica recomandata.