Un amestec omogen in proportii variabile din urmatoarele parti de plante: flori de galbenele, iarba de sunatoare, iarba de ventrilica, fructe de fenicul, iarba de roinita, iarba de sovarf, rizomi de obligeana, flori de salcam, frunze de stevie dulce recunoscute in literatura de specialitate ca adjuvanti in tratarea bolilor de stomac, in cazuri de gastrita, ulcer gastric si duodenal, hiperaciditate, spasme gastro-intestinale, esofagita, imbunatatirea digestiei.
Adjuvant in tratarea bolilor de stomac, in cazuri de gastrita, ulcer gastric si duodenal, hiperaciditate, spasme gastro-intestinale, esofagita, imbunatatirea digestiei.
Uz intern – infuzie. Peste o lingurita sau un pliculet de produs se toarna 250 ml apa clocotita; Vasul se acopera si se lasa in repaus 10 – 15 minute, agitand din cand in cand. Dupa infuzare se strecoara si se poate adauga o lingurita de suc proaspat de lamaie.
Intern: se beau pana la 1-2 litri de ceai pe zi; Nu se indulceste. Ceaiul are gust dulceag datorita frunzelor de stevie dulce numita si “iarba de miere” (Stevia rebaudiana) care contin substante dulci permise diabeticilor si supraponderalilor deoarece sunt practic lipsite de aport caloric.
Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la îndemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza zilnica recomandata pentru consumul zilnic.