BENEFICII
hepatoprotector (rozmarin);
sustine detoxifierea, mentine functiile fiziologice de purificare a organismului (brusture, rozmarin, anghinare);
antioxidant: protejeaza impotriva actiunii radicalilor liberi rezultati din cauza stresului, conditiilor de mediu poluat sau alcoolului (papadie, anghinare, maghiran, Astragalus, rozmarin, salvie);
stimuleaza activitatea ficatului, ajuta la reinnoirea celulelor hepatice (turita mare);
contribuie la o mai buna digestie a grasimilor (brusture, rozmarin);
Hepatoprotector
Detoxifiant
Rozmarinul „are efect de curatare a ficatului, […] digestiv, de curatare a sangelui.”
”Tinta principala a papadiei este ficatul […], are un efect benefic asupra tuturor hepatopatiilor.
[…] Turita mare are un efect de reglare asupra functiei ficatului si bilei.” G. Madaus, Lehrbuch der Biologischen Heilmittel, 1938
Tip produs: Supliment alimentar
Greutate neta: 30 g
Conditii de pastrare: La loc uscat si la temperatura mediului ambient
Ingrediente
Radacina de papadie (Taraxaci radix) 20%, radacina de brusture (Bardanae radix) 20%, menta (Menthae herba) 15%, frunze de papadie (Taraxaci folium) 7%, maghiran (Marjoranae herba) 7%, radacina de lemn dulce (Liquiritiae radix) 7%, radacina de astragalus (Astragali radix) 5%, frunze de rozmarin (Rosmarini folium) 5%, flori de siminoc (Helichrysi flos) 5%, turita mare (Agrimoniae herba) 5%, frunze de anghinare (Cynarae folium) 2%, salvie (Salviae herba) 2%.
Administrare
Copii de peste 6 ani: 1-2 cani cu ceai pe zi.
Adulti: 3-4 cani cu ceai pe zi.
Ceaiul se bea cu o jumatate de ora inainte de masa.
Durata unei cure este de 2-3 luni.
Cura se poate repeta dupa o pauza de o luna.
Preparare
Se fierbe un plic timp de 3 minute in 250 ml apa si se lasa 15 minute acoperit.
Atentionari
Acest ceai nu este indicat copiilor sub 6 ani si in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.
Sarcina si alaptare
Acest ceai nu este indicat femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza.