In aceasta combinatie, echinacea, ghimbirul si catina sustin sistemul imunitar, iar macesele sunt o sursa bogata de vitamina C.
,,Echinaceei i s-a atribuit proprietatea de a creste rezistenta organismului la infectii." The Dispensatory of the United States of America, 1918
Tip produs: supliment alimentar
Greutate neta: 30 g
Conditii de pastrare: la loc uscat si la temperatura mediului ambient
Ingrediente:
echinacea (Echinaceae herba), macese (Cynosbati fructus), fructe de soc (Sambuci fructus), sovarv (Origani herba), urzica vie (Urticae herba) , frunze de patlagina (Plantaginis folium), scortisoara (Cinnamomi cortex), fructe de catina (Hippophae fructus), rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma).
Copii intre 1 - 4 ani: 1/2 -1 cana cu ceai pe zi.
Copii intre 5 - 12 ani: 2 cani cu ceai pe zi.
Copii de peste 12 ani si adulti: 3 - 4 cani cu ceai pe zi.
Ceaiul se bea intre mese.
Durata unei cure este de 3 saptamani.
Cura se poate repeta dupa o pauza de o luna, sau la nevoie.
Preparare: Peste un plic se toarna 200 ml apa clocotita si se lasa 10-15 minute acoperit.
Atentionari:
Nu este indicat copiilor sub 1 an.
Nu este indicat in boli autoimune.
Nu se administreaza timp de o luna dupa vaccinare.
Nu se recomanda in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.
Sarcina si alaptare: Da, poate fi consumat in perioada de sarcina si alaptare.
Efecte secundare si interactiuni: La dozele recomandate nu au fost semnalate incompatibilitati cu medicamentele si nici efecte secundare.
BENEFICII
echinacea si catina sustin sistemul imunitar;
macesele sunt o sursa bogata de vitamina C care are activitate imunostimulatoare;
urzica, socul si patlagina sustin sistemul imunitar si apararea organismului;
sovarvul imbunatateste imunitatea;
ghimbirul contribuie la apararea naturala a organismului.