Contine
Un amestec omogen in proportii variabile din urmatoarele parti de plante: frunze de ceai verde, iarba de coada calului, fructe de macese, frunze de mesteacan, coaja de crusin, fructe de coriandru, flori de soc, frunze de stevie dulce, recunoscute atat din utilizarea lor traditionala cat si din mentionarea lor in literatura de specialitate pentru rolul lor pozitiv in facilitarea digestiei, facilitarea transportului gastric al nutrientilor cat si pentru proprietatile lor diuretice, detoxifiante, contribuind la eliminarea toxinelor din organism.
Utilizari traditionale
Adjuvant in facilitarea digestiei, arderea grasimilor, pentru facilitarea transportului gastric al nutrientilor, plantele din compozitie fiind frecvent folosite pentru suplimentarea dietei in tulburari de tranzit si disconfortul abdominal pentru proprietatile lor diuretice, detoxifiante prin facilitarea tranzitului intestinal.
Mod de preparare
Uz intern – infuzie. Peste plic de produs se toarna 250 ml apa clocotita; Vasul se acopera si se lasa in repaus 10 – 15 minute, agitand din cand in cand. Dupa infuzare se scoate plicul si se poate adauga o lingurita de suc proaspat de lamaie.
Mod de administrare
Intern: se beau pana la 1-2 litri de ceai pe zi; Nu se indulceste. Ceaiul are gust dulceag datorita frunzelor de stevie dulce numita si “iarba de miere” (Stevia rebaudiana) care contin substante dulci permise diabeticilor si supraponderalilor deoarece sunt practic lipsite de aport caloric.
Cereti sfatul specialistului pentru problemele dvs.!
Acest produs este un supliment alimentar.
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
A nu se depasi doza zilnica recomandata pentru consumul zilnic.