Fulgii de alac contin vitaminele A, E si complexul B, mangan, fosfor, magneziu si proteine.
Un avantaj considerabil al fulgilor de alac consta în faptul ca, desi alacul contine chiar mai mult gluten decât grâul normal, chiar si persoanele cu intoleranta la gluten pot consuma acest sortiment de fulgi de cereale bio.
Acest lucru înseamna si ca, spre deosebire de alte tipuri de fulgi de cereale, fulgii de alac sau faina de alac poate fi folosita în alimentatia bebelusilor de peste 7 luni.
Ingrediente: fulgi de alac* (Triticum spelta).
* din culturi certificate ecologic.
Valori nutritionale/ 100 g
Valoare energetica: 1406kJ/332kcal
Grasime: 3g, din care
-acizi grasi saturati: 1g
-acizi grasi mono-nesaturati: 1g
-acizi grasi poli-nesaturati: 1g
-acizi grasi trans: <1%
Carbohidrati: 64g
-mono-& dizaharide: 2g
-din care zaharuri: 1g
Fibre: 8g
Proteine: 14g
Minerale: 2g
Sodiu: 1mg
Valorile nutritionale sunt supuse variatiilor specifice produselor naturale.
Imaginea de pe eticheta are titlu informativ.
Produsul nu este, nu contine si nu este obtinut cu organisme modificate genetic, conform normativelor în vigoare.
Pastrare: loc racoros si uscat, bine ventilat, ferit de lumina.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj/eticheta.
Origine: Uniunea Europeana