Import Germania!
Fulgii de secara sunt realizati din cereale integrale si au o valoare nutritiva deosebita. Prin tehnologia de fabricatie nu se modifica si nu se altereaza calitatile naturale ale boabelor de secara.
Sunt fragezi, se inmoaie foarte rapid in lichide calde si sunt usor digerabili.
Fulgii de secara se pot consuma in diferite moduri, dupa preferinta consumatorului, in lapte, iaurt, ceai, cu sau fara adaos de fructe uscate, alune, nuci, sau in diferite mancaruri: salate, supe, chiftele, ardei umpluti, sarmale, etc.
Krunch
Se amesteca fulgii cu sirop de fructe si se lasa 15-20 minute. Se scurge siropul ramas si amestecul se introduce in cuptor, la foc mediu, circa 15 minute, dupa care se adauga lapte rece sau fierbinte, dupa gust.
Chiftelute:
Se amesteca 5 linguri de fulgi cu 0.5l lapte fierbinte. Dupa racire se adauga un ou batut, 2 linguri faiana de grau, condimente si dupa gust, ceapa, usturoi, legume, verdeata. Se formeaza chiftelute si se prajesc. Se pot servi cu smantana si diferite sosuri.