Compozitie
Apa, extract de trandafir.
Utilizare / administrare
Se poate folosi ca ingredient pentru dulciuri orientale.
Ca atare nediluat direct pe piele, sau poate fi adaugat in compozitii cosmetice la faza apoasa.
Loc de provenienta: India
Indicatii
Apa de trandafir este obtinuta prin distilarea petalelor de trandafir.
Se poate folosi ca ingredient pentru preparate orientale, prajituri, produse de patiserie (tarte, madlene, biscuiti sau muffin) inghetate si bauturi.
Apa de trandafir este potrivita pentru toate tipurile de piele, este ideal si pentru ingrijirea scalpului si a parului. Are proprietati antiseptice, antiinflamatoare si cicatrizante, hidrateaza, catifeleaza si tonifica pielea.
Se poate utiliza ca tonic pentru a avea un ten revigorant. Este un bun demachiant, curata porii, calmant pentru pielea sensibila, iritata.
Masat in scalp revigoreaza circulatia sanguina, sau se poate aplica direct pe par pentru a ajuta hidratarea si regenerarea acestuia.