Mod de preparare: Se adaugă 60 g pulbere (3 linguri cu vârf) la o jumătate de litru de apă caldă, se duce la fierbere, se fierbe timp de cca. 5 minute, amestecând din când în când.
Sfat GEFRO: folosiți lapte (de ex. lapte degresat) în loc de apă. Cu cât folosiți mai mult lapte,
cu atât mai cremoasă va fi supa cu doar câteva calorii mai mult.
Această supă cremă fină de legume gourmet este produsă delicat cu ingrediente selectate (42% legume!), și este deosebit de ușor de digerat!
De asemenea, este o bază minunată pentru supa de legume de casă și sosuri.
Ingrediente: 42% legume (mazăre, cartofi, celeriac pulbere, praz, conopidă, broccoli, morcovi), ulei de palmier, sare de mare, potențiator de aromă: glutamat monosodic*, făină de orez, sirop de glucoză, dextroză, agent de îngroșare: gumă de guar, extract de drojdie, ceapă prăjită (ceapă, ulei de palmier), amidon modificat, ierburi (conține țelină), extract de condimente, mirodenii.
*=bază de producție: alimente naturale, cum ar fi sfecla de zahăr, porumb
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: GEFRO KG. Germania.
Conținut: 300 g = 2,5 l / 10 porții
VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: | per 100 ml |
Valoare energetică | 206 kJ / 49kcal |
Grăsimi, din care: | 2,4 g |
- acizi grași saturați | 1,4 g |
Carbohidrați, din care: | 4,8 g |
- zaharuri | 1,0 g |
Fibre | 1,2 g |
Proteine | 1,5 g |
Sare | 1,31 g |