Recomandata pentru vegetarieni. Fara gluten!
Pasta soara, recomandata pentru fripturi, gril, gratare.
Ingrediente: tamarind, ghimbir, usturoi, coriandru 8%, mustar pudra, amestec de condimente, boia de ardei 1%, chimen 1%,
sare, ulei de rapita, acid acetic , acid citric , colorant (Azorubina , Rosu Allura AC).
Informatii privind alergeni: Acest produs contine mustar. Produsul este fabricat într-o fabrica ce proceseaza nuci, arahide, lapte, mustar si oua.
Produsul contine coloranti Azorubina si Rosu Allura AC care pot avea efecte adverse asupra activitatii si atentiei copiilor.
Valori nutritionale medii/ 100 g:
Valoare energetica: 1100 kJ/ 263 kcal
Grasimi, din care: 13,9 g
- acizi grasi saturati: 0,5 g
Carbohidrati: 30,0 g
- din care zaharuri: 3,6 g
Proteine: 4,2 g
Sare: 2,6 g
Continut: 270 g
Reteta noastra: amestecati 2-4 linguri pasta Tandoori cu 1 lingura de iaurt si 2 linguri unt, apoi adaugati 400-500 g carne. Lasati la marinat minim doua ore, apoi preparati carnea prajita, la gril sau la gratar pâna este gatita. Serviti cu pâine naan, salata sau orez.
A se pastra la loc uscat si rece.
Dupa deschidere, consumati în termen de o luna.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: Pasco Spices&Herbs
Origine: Marea Britanie