Biscuiti fara zahar bio, vegani, cu faina de orez brun si ovaz cu alune, fara gluten, fara proteine din lapte, fara zahar adaugat.
Caracteristici: produse bio, fara zahar adaugat, fara gluten, fara lactoza, fara proteine din lapte
Gramaj: 200g, 25 de biscuiti
Descriere produs: acesti biscuiti fara zahar, certificati bio, vegani, sunt realizati din faina integrala de orez si faina de ovaz, si alune, oferind o noua modalitate de a lua un mic dejun fara zahar. In plus acesti biscuiti fara zahar sunt si fara gluten, fiind potriviti pentru cei care urmeaza diete specifice. Produsul nu contine nici lactoza fiind in intregime vegan, dar nici ulei de palmier.Dulceata delicata provine din eritritolul organic, substanta naturala extrasa din porumb cu un proces de fermentare, similar cu maturarea fructelor.
Ingrediente: faina de orez brun* 19,7%, *Ulei de floarea-soarelui, indulcitor: *eritritol, faina de ovaz integral*9,8%, faina de naut* *amidon de porumb, alune tocate* 3,9%, aroma naturala de alune, scortisoara*, sare, fibre de in*, agenti de crestere (crema tartar, bicarbonat de sodiu). * ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Ovazul folosit a fost obtinut cu toate precautiile necesare evitarii contaminarii cu cereale care contin gluten.
Alergeni: Fara gluten. Poate contine urme de fructe cu coaja lemnoasa, soia.
Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc racoros, uscat ferit de caldura si lumina. Consumul excesiv poate avea efecte laxative.
Tara de origine: Agricultura UE/non UE
Fabricat: Italia
Certificator: Bioagricert, Certificat: IT-BIO-007
Grasimi
21g din care acizi saturati 2,4g
Carbohidrati
61g din care zaharuri 0,9g, dintre care polioli(indulcitori naturali) 16g
Proteine
6,6g
Fibre
3,8g
Sare
0,1g
Valoare energetica
1678kj sau 401kcal