Cea mai buna cacao din Camerun sta la baza acestei delicioase crema noisette . In combinatie cu smantana si pasta de alune, aceasta ciocolata din comert echitabil se topeste pe limba ca un vis dulce.
-ingrediente de inalta calitate
-fara emulgatori
-cea mai buna cacao din Camerun
CIOCOLATA CU FRISCA SI ALUNE 100 GR GEPA
Ingrediente: zahar brut din trestiedeg, unt de cacaodeg, pulpa de alune (18%), pudra de frisca (14%), masa de cacaodeg, extract de vaniliedeg Cacao: minim 29%.
deg=din comert echitabil, cota de ingrediente din comert echitabil in total: 68%.
Poate contine: urme de coji de fructe si gluten.
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: Gepa mbH
VALORI NUTRITIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetica 2479kJ /596 kcal
Grasimi, din care: 42,4 g
- acizi grasi saturati 20,4 g
Carbohidrati, din care: 45,2 g
- zaharuri 42,1 g
Proteine 6,7 g
Sare 0,10 g