Descriere
SteviJa îndulcitor pastile se bazeaza pe îndulcitorul vegetal natural din stevie.
Spre deosebire de îndulcitorii chimici precum aspartamul, îndulcitorul SteviJa este 100% natural.
Are aceeasi capacitate de îndulcire ca si zaharul iar stratul de frisca de pe suprafata cafelei ramâne intact.
Utilizare
SteviJa îndulcitor pastile se poate dizolva atât în bauturi calde cât si în bauturi reci. În urma intenselor activitati de cercetare-dezvoltare am obtinut o dizolvare rapida si aceeasi capacitate de îndulcire a cafelei sau ceaiului.
Produsul este disponibil în cutie cu distribuitor (300 pastile) sau ca rezerva (500 pastile).
Ingrediente
- Eritritol
- Glicozide derivate din Steviol
- Bicarbonat de sodiu
- Acid tartric
- Stearat de magneziu
Valori nutritionale:
Valoare energetica: 0,00055 kJ/ 0,00013 kcal / pastila
Valoare energetica: 0,8 kJ/ 0,18 kcal/ 100 g
Proteine: <0,05 g; Grasimi: 0,03 g
Descrierea ingredientelor Eritritol
Eritritolul este un alcool din zahar (poliol) care este extras din zaharurile plantei. Acesta apare de exemplu în fructe si alimente fermentate. Zaharurile sunt amestecate cu apa, fermentate si cristalizate. Dupa purificare, eritritolul nu mai contine nici o urma de zaharuri din fructe sau drojdii.
Glicozide derivate din steviol
Stevia este cultivata în America de sud si Asia, principalii cultivatori fiind Paraguay si China. Dupa recoltare, stevia este uscata. Îndulcitorul concentrat este apoi obtinut printr-un procedeu de extractie. Pudra dulce obtinuta este de 300-400 de ori mai dulce decât zaharul brut din trestie de zahar.
Bicarbonat de sodiu
Cunoscut ti sub numele de praf de copt, este o sare acida naturala.
Acid tartric
Este un ingredient natural adaugat în procesul de productie pentru a face dizolvarea mai rapida si pentru prelungirea termenului de valabilitate al produsului.
Stearat de magneziu
Este un aditiv natural care ajuta la compactarea ingredientelor în procesul de fabricatie.