Faina de cocos nu contine gluten si este un excelent inlocuitor de faina de grau. Este o sursa bogata de fibre si proteine care ajuta la mentinerea unui nivel bun al glicemiei. Stimuleaza metabolismul si ajuta digestia.
Faina de cocos poate fi obtinuta prin doua metode: prin macinarea uscata sau prin macinare dupa ce a fost deja extras laptele de cocos. Faina de cocos este mai putin traditionala in tara noastra dar este in ce in ce mai faimos!
Beneficii:
NU contine gluten!
este o sursa bogata de fibre
ajuta constipatia
mentine sanatatea colonului
stimuleaza metabolismul
este o sursa de proteine
mentine nivelul glicemic
este ideal pentru diete
are proprietati proprietati antivirale, antimicrobiene si antifungice.
Faina de cocos este adorat de bucataria paleo. Este o modalitate excelenta de a inlocui faina alba. Iata o reteta de incercat: Prajituri Paleo cu faina de cocos!
Mod de folosire: Ca substituit al fainii, se foloseste in diferite preparate alimentare.
Tara de origine: Sri Lanka.
Prezentare: 250 gr.
COMPOZITIE PRODUS
Ingrediente Cantitate
Faina de cocos 250.00 gr