Fructe de goji sunt cunoscute de mii de ani si folosite in medicina chineza si cea tibetana, avand un continut mare de vitamine si minerale.
Fructele de goji se pot consuma ca atare (cca. 10-30 g/zi) sau ca adaos in: iaurt, ceai, in amestec cu cereale, adaos la supe, ciorbe, salate, sosuri si multe alte feluri de mancare.
Tara de origine:
China
100% natural. Fara aditivi sau conservanti!
Contine:
Fructe uscate Goji
CARACTERISTICI:
Fructele de goji sunt produse de Lycium Barbarum, planta considerata izvor de sanatate si utilizata de mii de ani de terapeutii tibetani si chinezi.
Fructele de goji au continut bogat in:
-aminoacizi
-minerale
-vitamina C, E, vitamine B
-acizi grasi nesaturati
-poli/monozaharide
Fructele de goji au multiple proprietati benefice, avand efect impotriva a numeroase afectiuni.
Ajuta la controlul apetitului, cresc vitalitatea, combat senzatia de oboseala, cresc rezistenta organismului.
Pot fi folosite in tratarea alergiilor, inhiba mutatii genetice ce duc la degenerarea celulara.
Imbunatatesc vederea, ajuta la imbunatatirea calitatii somnului.
RECOMANDARI:
Consumul zilnic recomandat este de 10 – 30 g, insa nu exista efecte nocive la depasirea acestei cantitati.
Fructele Goji pot fi consumate sub forma de fructe uscate, in salate, supe, ceai, prajituri, ciocolate, inghetate.
-Valori nutritive/100g:
-Energie: 344kcal (1461 kj)
-Proteine: 12g
-Lipide: 0.73g
-Carbohidrati: 57.8g
-Fibre: 7.78g