Descriere
Gris de orez alb, obtinut prin macinarea boabelor de orez. Este potrivit pentru inlocuirea grisului de grau in preparatele fara gluten, putand fi folosit pentru a face terci, orez cu lapte, paste cu gris, umpluturi dulci, creme pentru prajituri sau budinci.
Produs fara gluten.
Orezul alb (lustruit) se obtine prin indepartarea taratelor si a germenului din boabele integrale de orez. Se pastreaza mai bine decat cel brun pentru ca, in urma proceselor complexe de rafinare prin care trece, este indepartat stratul de aleuron, bogat in uleiuri esentiale. Lustruirea boabelor indeparteaza insa cea mai mare parte a fibrelor si a vitaminelor B, ca si o mare cantitate de minerale.
Ingrediente:
100% gris orez alb.
Produs este depozitat si ambalat intr-o unitate cu certificare ,,Fara Gluten".
Valori Nutritionale/100g
Energie: 1480kJ / 349kcal;
Proteine: 7.8g;
Grasimi: 3.7g, din care acizi grasi saturati: 0.9g;
Carbohidrati: 77.3g, din care zaharuri: <0.03g;
Fibre: 1.6;
Sare: 0.03g.
Produs in Ungaria.
Tara de provenienta. Ungaria