Recomandat persoanelor diabetice in cadrul unei alimentatii echilibrate.
Se utilizeaza la fel ca zaharul la prepararea prajiturilor, torturilor, foietajelor, checurilor, compoturilor, dulceturilor, inghetatelor, sucurilor sau pentru indulcirea bauturilor (ceai, cafea), a produselor lactate, a salatelor de fructe. Este stabil la coacere, fierbere sau congelare. Nu fermenteaza. Are valoare energetica zero si putere de indulcire egala cu a zaharului.
Ambalaj biodegradabil
Numit de catre nutritionisti “revelatia dulcelui care nu ingrasa”, Green Sugar Pulbere a dovedit, in repetate randuri, ca este singurul indulcitor 100% natural de pe piata care poate fi preparat termic, fara a modifica gustul preparatelor.
Practic, acest indulcitor este stabil la coacere, fierbere sau congelare si nu fermenteaza. Indulceste precum zaharul, dar are 0 calorii si 0 indice glicemic, ceea ce protejeaza organismul de efectele negative pe care le are consumul de zahar.
Green Sugar va reda intocmai gustul original al retetelor pe care, probabil, le stiti din copilarie, dar va elimina, cu siguranta, vina de a consuma alimente super-calorice, in detrimentul sanatatii si al siluetei.
Recomandari:
Green Sugar Pulbere – 2Kg este ideal pentru prepararea retetelor preferate – de la prajituri pregatite la cuptor, la temperaturi de pana la 180 grade (torturi, rulade, creme, budinci), pana la dulciuri pastrate la frigider sau congelate (inghetate, salate de fructe, bauturi).
Este recomandat in dietele de slabire si poate fi folosit de catre persoanele diabetice sau cu fenilcetonurie, in cadrul unei alimentatii echilibrate. De asemenea, poate fi consumat in perioada sarcinii si alaptarii, precum si introdus in alimentatia copiilor cu varsta de peste doi ani.
Ingrediente: amestec din Stevia Rebaudiana de inalta puritate (obtinut prin tratarea frunzelor de Stevia cu apa fierbinte) – 2% si Eritritol (primul poliol natural obtinut din porumb nemodificat genetic, prin fermentatie cu drojdia Moniella pollinis – proces patentat) – 98%.
Mod de utilizare:
Se utilizeaza la fel ca zaharul, la prepararea prajiturilor, torturilor, ruladelor, checurilor, budincilor, compoturilor, inghetatelor sau pentru indulcirea bauturilor calde sau reci (limonada, ceai, cafea), a produselor lactate, a salatelor de fructe.
Sursa materiilor prime: UE si SUA