Recomandat persoanelor diabetice in cadrul unei alimentatii echilibrate.Se utilizeaza la fel ca zaharul la prepararea prajiturilor, torturilor, foietajelor, checurilor, compoturilor, dulceturilor, inghetatelor,sucurilor sau pentru indulcirea bauturilor (ceai, cafea), a produselor lactate, a salatelor de fructe.Este stabil la coacere, fierbere sau congelare. Nu fermenteaza.Are valoare energetica zero si putere de indulcire egala cu a zaharului.
Ingrediente: amestec din Stevia Rebaudiana de inalta puritate (obtinut prin tratarea frunzelor de Stevia cu apa fierbinte) – 2% si Eritritol (primul poliol natural obtinut din porumb nemodificat genetic, prin fermentatie cu drojdia Moniella pollinis – proces patentat) – 98%.
Mod de utilizare:
Se utilizeaza la fel ca zaharul la prepararea prajiturilor, torturilor, foietajelor, checurilor, compoturilor, dulceturilor, inghetatelor,sucurilor sau pentru indulcirea bauturilor (ceai, cafea), a produselor lactate, a salatelor de fructe. Este stabil la coacere, fierbere sau congelare.
Sursa materiilor prime: UE si SUA