Ingrediente: faina de grâu, ulei vegetal, sare, turmeric. Poate contine urme de soia.
Valori nutritionale medii/ 100 g:
Valoare energetica: 2070 kJ/ 500 kcal
Grasimi, din care: 24 g
-acizi grasi saturati: 21 g
Carbohidrati: 60 g
-din care zaharuri: 4 g
Proteine: 11 g
Sare: 1,34g
Continut: 227 g
Mod de preparare: fierbeti taiteii timp de 2-3 minute în 1 litru de apa fierbinte.
Reteta noastra: Pancit Canton
Ingrediente:
-150 g creveti, 150 g carne de porc, 200 g carne de pui
-1 ceapa
-¼ ceasca ulei
-2 ciuperci chinezesti
-1 ceasca supa de pui
-sare, piper, ghimbir feliat
-1 conopida desfacuta buchetele
-1 morcov feliat
-1 telina feliata
-ulei de susan
-¼ varza
-1 pachet taitei chinezesti.
Preparare: Spalati si curatati crevetii. Taiati carnea cuburi. Caliti ceapa în ulei încins, adaugati crevetii si prajiti pâna dispare mirosul de peste. Adaugati carnea si ciupercile, supa de carne, sare si piper. Când este facuta carnea adaugati un pic de amidon dizolvat în apa. Adaugati legumele si gatiti pâna este gata. Adaugati ulei de susan. Fierbeti taiteii conform instructiunilor, scurgeti-i de apa si clatiti cu apa rece. Serviti sosul peste paste, garnisit cu jumari de oua sau fâsii de sunca.
A se pastra la loc uscat.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Origine: Filipine