TAITEI SUBTIRI DIN FASOLE MUNG, 200 G VERMICELLI
Ingrediente: amidon din mazare, amidon din fasole mung 30%.
Mod de preparare: hidratati taiteii in apa fierbinte (90degC) timp de 3-5 min. si strecurati. Serviti in supe, salate etc.
Reteta: Salata cu taitei din fasole mung
Ingrediente necesare: 115 g de taitei din fasole mung.
115 grame sunca
115 grame piept de pui
2 oua
115 grame castraveti
o felie de lamaie
1 mar
1 para
Mod de preparare:
Puneti taiteii de fasole mung in apa fierbinte si strecurati. Puneti taiteii pe o farfurie. Condimentati pieptul de pui cu sare si condimente, stropiti cu putin vin si gatiti intr-o tigaie wok. Pregatiti ouale omleta. Taiati toate ingredientele feliute si presarati peste taitetii de fasole mung.
Puteti inlocui pieptul de pui cu creveti.
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros.
A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Continut: 200 g
Produs in China pentru: Heuschen & Schrouff OFT B.V. Olanda
VALORI NUTRITIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetica 1462 kJ / 344 kcal
Grasimi, din care: 0 g
- acizi grasi saturati 0 g
Carbohidrati, din care: 86 g
- zaharuri 0 g
Proteine 0 g
Sare 0,04 g