Descriere produs: se utilizeaza inainte de toate ca un agent de dospire pentru patiserie si deasemenea pentru a favoriza gatirea legumelor, reducerea timpului de gatire a legumelor verzi, neutralizarea aciditatii tomatelor Ingrediente: bicarbonat de sodiu E500
Utilizare: bicarbonatul de sodiu este folosit pentru preparate ce necesita caldura cuptorului (incepand cu 70 °C), in prezenta unui ingredient acid (cacao, miere, produse lactate, zahar , fructe ... ) Folositi 1 lingurita obisnuita de praf de copt la un sfert de lingurita de bicarbonat ( sau ½ lingurita de bicarbonat lae 200 g de faina ) .
Recomandare: nu puneti prea mult , pentru ca asta ar putea da preparatului un gust prea sarat si o culoare usor maronie. Bicarbonat de sodiu se adauga de preferinta la sfarsitul preparaarii.
Origine: Agricultura: Franta
Alergeni: 0
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina.
PRIMÉAL - una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare.