Pudra alcalinizata Extra de cacao este adesea folosita in bucatarie pentru prepararea produselor de patiserie. Cacao alcalinizata este folosita de bucatari si patiseri renumiti deoarece are un procent mai mare de grasime decat cacaua care se gaseste in supermarket-uri. Pudra alcalinizata Extra de cacao are un gust dulce in comparatie cu cacaua obisnuita, o textura fina si o aroma speciala. Dupa prajire, boabele de cacao se alcalinizeaza pentru a indeparta gustul amar si a intensifica culoarea si aroma. Aroma pudrei de cacao depinde foarte mult si de procentul de grasime. Produsele standard nu contin mai mult de 10-12% grasime, in timp ce produsele premium/gourmet au minim 20-24%.
Mai multe informatii:
Ambalare: Punga
Compozitie: pudra de cacao alcalinizata, extra*
*Acest produs nu contine si nu este alcatuit din organisme modificate genetic
Informatii nutritionale/100g: Valoare energetica: 323kcal/1352kj Carbohidrati: 11.8g din care zaharuri 1.8g Proteine: 32.1g Grasimi: 11.7g din care grasimi saturate 7.1g Fibre: 37.6g Sodiu: 120mg din care sare 0.31g Umiditate: max. 4.5%.
Administrare: A se pastra in locuri racoroase, uscate, ferite de lumina si caldura solara.