Colectia noastra de specialitati autohtone de miere, imbracata intr-o forma unica, reprezinta modul firesc de a duce in afara tarii o parte din parfumul Transilvaniei… un cadou rar, de la albine si de la oameni… miere pura imbracata in lemn si “cipca”- dantela specifica zonei noastre pe care o foloseau bunicile noastre pentru a-si înfrumuseta rafturile cu bunatati.
Contine 4 borcanase a câte 30 ml de miere din urmatoarele specialitati: salcâm,mana/brad, poliflora, rapita.
Mierea de mana: este considerata cea mai complexa miere datorita faptului ca este singurul tip de miere care nu este extrasa de albine din polenul florilor ci din rasinile de brad. Este o miere foarte rara culeasa din padurile de brad ale muntilor Apuseni.
Mierea de salcâm: culeasa în cea mai mare parte din padurile foarte întinse de salcâm de la Valea lui Mihai, ca si gust, este una dintre cele mai apreciate mieri, preferate în mod special de catre copii. Mierea româneasca de salcâm este calitativ una dintre cele mai bune la nivel mondial.
Mierea poliflora: culeasa de pe fânetele de deal si munte ale Transilvaniei , cuprinde un buchet de arome si proprietati extrem de larg.
Mierea de rapita: este o miere cu o textura aparte datorata efectului de cristalizare instalat la aproximativ 6 zile de la extragerea acesteia din stup.