Faina de cocos este obtinut din pulpa proaspata de cocos, provenita din culturi organice- fara a utiliza la cultivare si la prelucrare produse chimice. Pulpa de cocos, dupa uscare si degrasare este macinata fin, primind o textura similara fainei de grâu. Are un continut de carbohidrati redus, ideal pentru copt, pentru gatit, se poate amesteca cu alte fainuri. Nu contine gluten. Datorita continutui scazut de calorii si continutului ridicat de fibre, este ideala pentru persoanele care urmaresc o dieta cu nivel redus de carbohidrati.
Valori nutritionale în 100g: • Energie: 413 kcal • Proteine:19g • Carbohidrati: 26g • din care zahar 8g • Fibre: 39g • acizi grasi saturati: 8g • acizi grasi mononesaturate: 0,45g • acizi grasi polinesaturate 0,07g • grasimi trans:0g • Colesterol: 0,0 g
A se pastra la loc uscat si racoros. A nu se utiliza dupa data expirarii.
Tara de provenienta: Sri Lanka