Ingrediente: făină de orez, amidon de cartofi, amidon de porumb.
Produs într-o unitate dedicată produselor fără gluten.
Rețetă – Tartă Margherita
Separați albușurile de gălbenușuri de ou. Bateți albusurile de ou după ce adăugați un vârf de sare și puneți-le în frigider. Amestecați untul și zahărul și folosind un mixer, mixați aprox. 2 minute până se formează crema.
Adăugați gălbenușurile de ou și continuați să le amestecați, turnând puțin câte puțin, amestecați făina cu albușurile de ou până se îngroașă, amestecați ușor de jos în sus, apoi se adăugați plicul de praf de copt.
Se toarnă amestecul într-o tavă de tartă cu diametru de 24 / 26cm, unsă și tapetată cu făină. Coaceți la 180°C timp de aproximativ 40 de minute. Scoateți din cuptor și lăsați-o să se răcească bine înainte de a scoate din matriță. Se presară cu zahăr pudră sau glazură.
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Conținut: 500g
Produs și ambalat de: Adriani S.p.A. Italia