Acest tip de miere este bogata nu numai în ceea ce priveste gustul, dar contine si zaharuri complexe, enzime vii si alti compusi care apar în mod natural. Întotdeauna RAW, nepasteurizata si fara organisme modificate genetic. Unul dintre cele mai bine vândute sortimente de Miere de Manuka, îsi va gasi rapid întrebuntari în casa ta, atât pentru tratamente cât si în alimentatia zilnica.
Mierea de Manuka KFactor 16 contine minim 75% cantitate de granule de polen Manuka, efecte antioxidante puternice si proprietati de întarire a imunitatii.
Mierea Manuka are culoarea alunelor si se încadreaza în categoria Dark Amber pe Sistemul de Clasificare Pfund Color. (vezi mai jos detalii)
KFactor 16 indica faptul ca aceasta miere con?ine minim 75% concentratie de polen specific florii manuka.
Beneficiile mierii de Manuka:
Mierea de Manuka este recunoscuta în toata lumea pentru proprietatile sale antibacteriene, fiind considerata cel mai puternic antibiotic natural. Datorita cantitatii limitate care se produce doar în Noua Zeelanda (nu exista copaci Manuka nicaieri altundeva în lume) si faptului ca Mierea de Manuka necesita certificari si diferite teste ale compusilor pentru a putea fi certificata ca originala, aceasta are un pret mai ridicat decât mierea normala.
Oamenii din întreaga lume folosesc tratamente cu miere de manuka pentru a vindeca diferite afectiuni bacteriene, cum ar fi helycobacter pylori, infectii cu stafilococ, paraziti intestinali si multe alte afectiuni gastro intestinale.
Totodata, Mierea de Manuka se utilizeaza si ca tratement preventiv, este un adjuvant pentru întarirea imunitatii si are proprietati nutritive exceptionale pentru piele si ten.
Iata câteva dintre afectiunile pentru care se consuma Mierea de Manuka:
Imunitate | dureri gat. alergii, sinuzita, imbunatatirea somnului, colesterol, grija si raceala, energie, migrene, neutralizarea PH-ului, sanatatea ochilor, afte |
Sistem digestiv | aciditate si reflux gastric, afectiuni gastro intestinale, helycobacter pilori, paraziti intestinali |
Afectiuni bacteriene | acnee, infectii cu stafilococ auriu, ingrijirea dintilor si gingiilor, reducerea inflamatiilor, candida, efect antibiotic, herpes, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, mirosul neplacut al gurii - halena |
Ingrijire externa | eczeme, dermatite, arsuri si rani, ingrijirea dintilor si a gingiilor, tratamente faciale, ulceratii ale pielii, foliculita de la epilare sau barbierit, matreata, intepaturi insecte, cicatrici, iritatie scutec, puncte negre, efect antirid, caderea parului |
Ingrediente:
100 % Raw, miere de Manuka nepasteurizata.
Ambalat în borcan ermetic, fara BPA.
Precautii:
Nu este recomandata copiilor sub 12 luni.
Nu este nevoie sa o pastrati la frigider.
Tara de origine: Noua Zeelenda
Ce înseamna sistemul Kfactor Wedderspoon?
Brandul Wedderspoon se angajeaza sa ofere cea mai înalta calitate si puritate a Mierii de Manuka.
Pentru a identifica si a masura proprietatile complexe care se gasesc în Mierea de Manuka , Wedderspoon a creat KFactor ™ , un sistem de autentificare holistica etapiza, denumit astfel, pentru a reprezenta factorii-cheie care fac din acest tip de miere o miere speciala.
Sistemul Kfactor îndeplineste reglementarile evaluarii Mierii de Manuka, puteti citi aici scrisoarea de certificare.
Totodata, sistemul Kfactor va defini în mod aditional proprietatile pe care le putem utiliza pentru a certifica Mierea de Manuka.
Brandul Wedderspoon finanteaza cercetarea imagistica prin rezonanta magnetica nucleara (RMN). Aceasta tehnologie extrem de sensibila va masura nu numai substantele recunoscute, dar, de asemenea, încearca sa identifice substante aditionale prezente doar în Mierea de Manuka. Este sinergia enzimelor active, cantitatea mare de polen, DHA, methylglyoxal si alti factori cheie pe care speram sa îi identificam folosind tehnologia unica RMN.
Sistemul de gradare a Mierii de Manuka Wedderspoon
Sistemul nostru de rating KFactor ™ este un sistem de clasificare a Mierii de Manuka aprobat Manuka deMinisterul Noii Zeelande pentru Industrii Primare ( MPI ) care dezvolta standarde si reglementeaza cerificarile Mieri de Manuka ( si ale tuturor celelalte produse alimentare si agro-alimentare din Noua Zeelanda).
Brandul Wedderspoon se ocupa cu mândrie de aprovizionarea, ambalarea si etichetarea tuturor borcanelor de Miere de Manuka pentru a asigura cel mai înalt standard de calitate.
Mierea de Manuka RAW/ NEPASTEURIZATA
Mierea Raw este pur si simplu miere care a fost usor filtrata si foarte putin încalzita pentru a avea consistenta cremoasa, fara pasteurizare, si contine în mod natural polenul de albine, ceara de albine si propolis.
Spre deosebire de mierea pasteurizata, mierea noastra raw contine în mod natural si enzime
vii si fiecare borcan este urmarit pâna la apicultorul specialist din Noua Zeelanda .
Aici, la Wedderspoon, noi credem în furnizarea celor mai bune produse, motiv pentru care miere noastra esteîntotdeauna pastrata în starea sa naturala , cruda si nepasteurizata.
Beneficii nutritionale
Nectarul în sine este compus în principal din zaharoza si apa . Albinele adauga enzime cunoscute sub denumirea de invertaza care creeaza compusi chimici suplimentari, transformând zaharoza în fructoza si glucoza, evaporând apoi apa, astfel încât produsele rezultate vor deveni rezistente.
Mierea este o sursa de carbohidrati .
Timp de milioane de ani, albinele si florile au lucratîmpreuna pentru a crea nenumarate combinatii naturale, aromate si sanatoase de miere. Nectarul din fiecare floare si copac contribuie la propria sa paleta de gusturi si enzime a mierii stupului local. De-a lungul istoriei , triburile Maori din Noua Zeelanda , care au descoperit pentru prima data Manuka, s-au bucurat de
aceasta floare pentru nenumaratele sale beneficii. Raportat la planta Arborelui de Ceai (Tea Tree), aceasta miere provine din florile rare si frumoase ale arborelui Manuka . Mierea de Manuka din Noua Zeelanda este cu adevarat o minune a naturii . Este considerata una dintre cele mai nutritive alimente din lume , continând zaharuri complexe , enzime vii si alti compusi care apar în mod natural si este consumata zilnic de foarte multi oameni.
Miere de albine are un indice glicemic mai mic ( GI ) decât zaharul de masa. Acest lucru înseamna pur si simplu ca zaharul din miere este absorbit în fluxul sanguin treptat.
Sistemul de notare PFUND Color Standard
Sistemul Pfund Color Standard a fost dezvoltat pentru a masura gradat nuanta mierii, pentru a te asigura ca mierea pe care o primesti este consistent . Aceasta te asigura ca Mierea de Manuka Wedderspoon este consistenta si de încredere.
Determinarea nuantei de culoare pe scara Pfund este masurata printr-un fotometru cunoscut ca un Analizor al Culorii Mierii. Acest aparat masoara lungimile de unda ale luminii, exprimata în milimetri, care pot trece prin miere .
Exista sapte culori distincte ale SISTEMULUI DE NOTARE Pfund COLOR