Mierea de Manuka Real Health este:
Ce este mierea de Manuka?
Mierea de Manuka este produsa de albine care colecteaza nectar de la florile din familia Leptospermum, cunoscuta si sub denumirea de arborele de ceai – planta originara din Australia. Mierea de Manuka este cea mai populara si cea mai premiata miere din lume, cunoscuta pentru proprietatile sale în materie de sanatate si cele bioactive. Cercetarile au aratat ca atunci când se aplica local pe taieturi si rani la nivel cutanat, mierea de Manuka are proprietati antibacteriene. De asemenea, este un supliment alimentar ideal.
Ce este MGO?
Mierea de Manuka contine în mod natural substanta denumita Metilglioxal (MGO) care confera mierii proprietatile sale antibacteriene, antivirale si antimicrobiene. Cu cât nivelul MGO este mai ridicat, cu atât sunt mai mari nivelurile active.
Real Health foloseste metoda de clasificare MGO deoarece aceasta este recunoscuta la nivel mondial ca fiind mai adecvata pentru masurarea activitatii antibacteriene.
Mierea de Manuka trebuie sa fie de minim 100 MGO sau mai mult, pentru a fi considerata o miere cu proprietati antibacteriene.
MGO 100 = UMF 5 = NPA 5+
MGO 300 = UMF 10 = NPA 10+
MGO 500 = UMF 15 = NPA 15+
MGO 830 = UMF 20 = NPA 20+
UMF = Unique Manuka Faktor
MGO = Metilglioxal
NPA = Non Peroxide Activity
Mierea de Manuka de la Real Health provine doar de la stupi de albine amplasati în padurile australiene de Manuka. Este 100% pura, netratata, miere de Manuka naturala, recolatata direct din stupii de albine. Fara procesare!
Mierea de Manuka Real Health este:
Neîngrosata
Neprocesata artificial
Nu este supraîncalzita
Neintensificata chimic
De ce este importanta Mierea de Manuka neprelucrata?
Mentinerea calitatii naturale a Mierii de Manuka pe care o producem contribuie la pastrarea proprietatilor naturale sanatoase. Rezultatul consta în aspectul matasos al mierii lichide surprinzator de bogata si de culoare închisa si care curge direct din lingura.
Procesarea artificiala dauneaza mierii, distrugând enzimele naturale, vitaminele, mineralele si echilibrul, ceea ce duce la reducerea proprietatilor vindecatoare antibacteriene, antimicrobiene, antivirale si antifungice.
Mierea de Manuka Real Health este bogata, aurie, lichida si are un gust dulce, exact asa cum o fac albinele. Acest lucru
îi pastreaza proprietatile MGO naturale, foarte benefice pentru sanatate.
Testata independent
Mierea de Manuka trebuie testata independent pentru a garanta nivelurile active importante. Real Health va asigura linistea prin testarea independenta a fiecarui lot de miere de Manuka de doua ori.
Informatii nutritionale |
Per 100g |
Energie |
1378kj/ 329kcal |
Grasimi |
0.0g |
Din care grasimi saturate |
0.0g |
Carbohidrati |
80.7g |
Din care zaharuri |
60.7g |
Proteine |
0.36g |
Sare |
0.08g |
Avertisment: A nu se administra copiilor cu vârsta sub 12 luni.
Beneficii unice pentru sanatate
Omoara “Stafilococul Auriu”
Mierea de Manuka Real Health are proprietati vindecatoare atât de puternice, încât într-un studiu clinic s-a dovedit ca a omorâtStaphylococcus aureus “Stafilococul auriu” rezistent la antibiotice si, de asemenea, împiedica raspândirea bacteriilor în ranile infectate.
Ideala pentru calmarea racelii
Mierea de Manuka poate fi administrata cu lingurita în bauturi calde pe timpul iernii pentru a întari sistemul imunitar. A fost folosita de-a lungul timpului ca remediu natural împotriva racelii.
Utilizari ale mierii de Manuka
MGO 100
Utilizare zilnica pentru vitalitate si digestie
Poate fi întinsa pe pâine prajita, amestecata cu musli sau se poate amesteca o lingurita în bauturile calde.
MGO 300 si MGO 500
Împtoriva racelii si stimulent general
Amestecati 2-3 lingurite în apa fierbinte cu jumatate de lamâie
MGO 830
Aplicati o cantitate mica la nivel local pe zgârieturi si iritatii minore ale pielii
Mierea se poate cristaliza în mod natural. Nu utilizati produsul daca sigiliul aplicat pe capac este rupt.
Protejati împotriva luminii si a caldurii. Depozitati la temperatura camerei (aprox. 21-25°C). nu congelati. Inchideti capacul dupa fiecare utilizare.