Miezul de samburi de caise dulci este folosit de foarte mult timp ca si medicament. In medicina chineza, samburii de caise, cu mirosul si gustul de migdala, sunt un remediu valoros pentru persoanele cu probleme respiratorii si previne imbatranirea. Nutritionistii confirma efectele medicinale ale samburilor de caise, care fac concurenta cu caisa.
Samburii de caise este bogat in proteine si acizi grasi principali - acid oleic si acid linoleic - uleiul extras din samburi este folosit impreuna cu florile de cais la fabricarea unor produse benefice pentru tenul uscat sau imbatranit, ridat, hranind si revitalizand pielea.
Uleiul obtinut din samburi de caise este folosit pentru masaj si la aromaterapie, pentru ca ne calmeaza pielea si simturile prin mirosul sau placut.
Samburii de caise sunt indicati in cazurile de parazitoze intestinale, afectiuni respiratorii, astm bronsic, tuse, hipertensiune sau afectiuni ale inimii - consumati ca atare, 6-7 samburi pe stomacul gol.
Ingrediente: miez din samburi de caise dulci.
Detalii Miez samburi de caise dulci, RAW 200g
Cantitate 200 g
Certificat Produs conventional