Amestec de fainuri fara gluten pentru cozonac, gama „Glutenix” Hunorganic.
In zilele noastre, consumarea alimentelor rezultate in urma „modernizarilor” proceselor industriale creeaza probleme pentru din ce in ce mai multi oameni. Pentru aceste persoane au fost creeate amestecurile de fainuri pentru copt „Glutenix”, recomandate in primul rand in cazurile de intoleranta la gluten, dar si celor care urmeaza un regim alimentar normal, insa ar dori sa-si elibereze organismul de substante alergenice. Cu fainurile Glutenix se pot prepara la domiciliu produse de panificatie si paine fara gluten.
Ingrediente: amidon de grau fara gluten, dextroza, zahar vanilat (zahar, cristale de vanilina), lapte praf degresat, faina de porumb, stabilizator -faina de guar, sare, agent de afanare bicarbonat de sodiu.
Valori nutritionale | UM | /100g |
Energie | KJ | 1504 |
kcal | 354 | |
Proteine | g | 2.5 |
Lipide | g | 0.7 |
Carbohidrati | g | 84.44 |