Otetul de Kombucha poate fi considerat un adevarat elixir al unei vieti sanatoase.
Produsul este obtinut prin fermentatia naturala, pe un substrat alcatuit dintr-o multitudine de plante cu un continut bogat in principii active.
Prezinta un gust delicat, bogat si intens, un otet care se distinge printr-o complexitate de parfumuri si printr-o aroma deosebita.
Recomandat pentru salate, sosuri si alte preparate culinare; mai poate fi consumat si in dilutie cu apa si indulcit cu miere.
Otetul balsamic cu Kombucha trebuie pastrat intr-un loc uscat si racoros. Compozitie: Otet Kombucha, usturoi negru (allium nigrum), condimente (piper, busuioc, ardei iute).
Obtinut printr-o fermentare controlata cu ajutorul unei culturi simbiotice de bacterii si drojdii, usturoiul clasic se transforma intr-un produs unic cu un gust dulceag ,miros diminuat si cu o biodiponibilitate a nutrientilor mult mai ridicata;
contine o cantitate de antioxidanti (polifenoli) de cinci ori mai mare decat usturoiul obisnuit; are efecte antivirale, antibacteriene, antimicotice, antiparazitare; mentine in limite normale tensiunea arteriala, colesterolul si trigliceridele find astfel util in bolile cardiovasculare; imunostimulator si hipoglicemiant; excelent energizant natural general si sexual.
Administrare:
adulti: 2 linguri pe zi, cu 1-2 minute, inainte de mesele de pranz si seara, timp de 4-6 saptamani
copii: 2 lingurite /zi, cu 1-2 minute, inainte de mesele de pranz si seara, timp de 4-6 saptamani