Otetul de Kombucha poate fi considerat un adevarat elixir al unei vieti sanatoase.
Produsul este obtinut prin fermentatia naturala, pe un substrat alcatuit dintr-o multitudine de plante cu un continut bogat in principii active.
Prezinta un gust delicat, bogat si intens, un otet care se distinge printr-o complexitate de parfumuri si printr-o aroma deosebita.
Recomandat pentru salate, sosuri si alte preparate culinare; mai poate fi consumat si in dilutie cu apa si indulcit cu miere.
Otetul balsamic cu Kombucha trebuie pastrat intr-un loc uscat si racoros.
Compozitie: Otet Kombucha, otet de mere, Cacao (Theobroma cacao), Ghimbir (Zingiber officinalis).
Boabele de cacao, introduse in Europa in sec al XVII lea, prezinta numeroase proprietati nutritive, fiind bogate in antioxidanti (polifenoli-flavanol), theobromina si cafeina; sunt considerate super fructe ce prezinta efecte antiimbatranire, cardioprotectoare (prin combaterea aterosclerozei si reducerea tensiuni arteriale); au efecte neuroprotectoare, de crestere a performantelor cognitive si influentarea pozitiva a psihicului, fiind un adevarat aliment functional.
Administrare:
adulti: 2 linguri pe zi, cu 1-2 minute, inainte de mesele de pranz si seara, timp de 4-6 saptamani
copii: 2 lingurite /zi, cu 1-2 minute, inainte de mesele de pranz si seara, timp de 4-6 saptamani