Otetul de Kombucha poate fi considerat un adevarat elixir al unei vieti sanatoase.
Produsul este obtinut prin fermentatia naturala, pe un substrat alcatuit dintr-o multitudine de plante cu un continut bogat in principii active.
Prezinta un gust delicat, bogat si intens, un otet care se distinge printr-o complexitate de parfumuri si printr-o aroma deosebita.
Recomandat pentru salate, sosuri si alte preparate culinare; mai poate fi consumat si in dilutie cu apa si indulcit cu miere.
Otetul balsamic cu Kombucha trebuie pastrat intr-un loc uscat si racoros.
Compozitie: Otet Kombucha, otet de Mere, cordiceps, condimente (ghimbir, piper, busuioc, ardei iute, rozmarin).
Ciuperca utilizata de mii de ani in medicina chineza are in compozitie: acid cordycepic, acid glutamic, cordycepin, manitol, proteine, aminoacizi, polizaharide, acid oleic si linoleic, ophiocordin (puternic antibiotic natural), magneziu, calciu.
Utila in protejarea ficatului si reducerea colesterolului, scaderea glicemiei, mentinerea unei tensiuni arteriale normale; efect antitumoral prin inhibarea metastazarii; utila in patologia renala (infectii, calculi, chisturi etc), cresterea activitatii celulelor imune, adjuvant in chimioterapie.
Administrare:
adulti: 2 linguri pe zi, cu 1-2 minute, inainte de mesele de pranz si seara, timp de 4-6 saptamani
copii: 2 lingurite /zi, cu 1-2 minute, inainte de mesele de pranz si seara, timp de 4-6 saptamani