Otetul de Kombucha poate fi considerat un adevarat elixir al unei vieti sanatoase.
Produsul este obtinut prin fermentatia naturala, pe un substrat alcatuit dintr-o multitudine de plante cu un continut bogat in principii active.
Prezinta un gust delicat, bogat si intens, un otet care se distinge printr-o complexitate de parfumuri si printr-o aroma deosebita.
Recomandat pentru salate, sosuri si alte preparate culinare; mai poate fi consumat si in dilutie cu apa si indulcit cu miere.
Otetul balsamic cu Kombucha trebuie pastrat intr-un loc uscat si racoros.
Compozitie: Otet Kombucha, otet de mere, Rodie (Punica granatum), Ghimbir (Zingiber officinalis). Inca din antichitate, rodiei i
s-au atribuit calitati curative.
Avand un continut foarte bogat in vitamine, minerale, fibre, substante cu un puternic efect antioxidant si antiinflamator; rodia este recomandata indeosebi pregatirii organismului pentru sezonul rece; ajuta la remineralizarea si vitaminizarea intregului organism; sustine sistemul imunitar, normalizeaza tensiunea, combate stresul si durerile osteoarticulare.
Administrare:
adulti: 2 linguri pe zi, cu 1-2 minute, inainte de mesele de pranz si seara, timp de 4-6 saptamani
copii: 2 lingurite /zi, cu 1-2 minute, inainte de mesele de pranz si seara, timp de 4-6 saptamani