Mod de preparare: se adaugă 5 ml apă (1 lingură) la 10 g pulbere (1 lingură) și apoi se adaugă 15 ml ulei (2 linguri).
Amestecați bine! Ideal pentru marinare, condimentarea pastelor și salatelor, ca sos fin sau întins pe pâine cu mirodenii mediteraneene.
Ingrediente: 37% brânză tare, inulină (fibră din cicoare), ciuperci (boletus luteus) (Turta vacii), 5,0% porcini), ceapă, praf de zer dulce, sare de mare, 3% nuci, condimente, ierburi.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: GEFRO KG. Germania.
Conținut: 150 g = 435 ml
VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: | per 100 ml |
Valoare energetică | 1441 kJ / 347 kcal |
Grăsimi, din care: | 16,0 g |
- acizi grași saturați | 9,3 g |
Carbohidrați, din care: | 14,6 g |
- zaharuri | 10,8 g |
Fibre | 28,3 g |
Proteine | 22,0 g |
Sare | 8,15 g |