Avantaje
Efecte și beneficii
Uleiul de nucă de Cocos conține grăsimi saturate de origine vegetală, formate din acizi grași cu lanțuri medii care nu cresc riscul de apariție a afecțiunilor cardio și cerebrovasculare; este stabil chiar și pe perioade lungi de depozitare sau când este expus temperaturilor ridicate, oxigenului sau luminii și poate fi folosit în formă solidă sau lichidă fără modificarea calității deoarece punctul de topire este de 23-24°C.
Mod de administrare
Se poate folosi sub forma lichidă sau solidă la gătit sau conform recomandării consultantului de specialitate. A se păstra la frigider după desigilare.
Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiență sau siguranța produsului.
Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare.