Zaharul din trestie nerafinat este recomandat din punct de vedere terapeutic în diete fara grasimi, fara sare, vegetariene, fara gluten, în diete regenerante si vitalizante, în tratamentele cu plante sau tincturi,etc.
Contine: zaharoza, melasa (compusa din nutrientii esentiali ai trestiei de zahar: Ca, P, Mg, Na, k, Fe si vitamine naturale), arome naturale din trestie de zahar.
Tara de origine: Brazilia
Zaharul ecologic, nerafinat, este obtinut prin extragerea, filtrarea si cristalizarea siropului natural din trestia de zahar, nefiind supus nici unui proces de rafinare (ca zaharul alb sau zaharul brun, rafinat). Zaharul brun, ecologic, are o culoare bruna placuta si o aroma bogata. Cristalele sale stralucitoare îl desemneaza ca favorit pentru îndulcirea ceaiului si cafelei, a bauturilor alcoolice si racoritoare. El este ideal pentru prajiturile si fursecurile glazurate.
Zaharul auriu, ecologic, se poate utiliza în industria alimentara si este recomandat în mod special pentru toate retetele de panificatie si patiserie-cofetarie. De asemenea, el poate înlocui zaharul alb în bucataria traditionala.
Ambalat în PET alimentar cu capac si sigiliu de siguranta alimentara.