Îndulcitor natural ambalat în pliculeț practic. Ideal pentru călătorie. Are același gust și putere de îndulcire ca și zahărul dar cu 40% mai puține calorii. Recomandat și pentru diabetici!
- Produs vegetal 100%
- Gust, putere de îndulcire și aspect identic cu zahărul
- Nu afectează dantura
- Nu conține lactoză și gluten
Zahărul din mesteacăn poate fi folosit atât în preparate reci cât și calde. Este ideal pentru gătit, prepararea dulciurilor, băuturilor, marmeladă, deserturi, etc. Se folosește în proporții identice cu zahărul obișnuit doar că este cu totul altfel metabolizat de către organism. Este recomandat în alimentația echilibrată sau diete, în special în dietele fără zahăr sau cu conținut redus de zahăr.
Zahărul de mesteacăn, numit și xylitol, este un îndulcitor ce se extrage în Finlanda din seva unor copaci, în principal mesteacăn și fag.
Deoarece nu este un mediu propice dezvoltării ciupercilor, nu este recomandat pentru aluaturi cu drojdie!
Ingrediente: 100% xylitol – zahăr de mesteacăn
Conținut: 4 g
1 pliculeț= 1 linguriță de zahăr
Termen de valabilitate: vezi data inscripționată pe ambalaj.