Îndulcitor natural ambalat în pliculete practice. Ideal pentru calatorie. Are acelasi gust si putere de îndulcire ca si zaharul dar cu 40% mai putine calorii. Recomandat si pentru diabetici!
- Produs vegetal 100%
- Gust, putere de îndulcire si aspect identic cu zaharul
- Nu afecteaza dantura
- Nu contine lactoza si gluten
Zaharul din mesteacan poate fi folosit atât în preparate reci cât si calde. Este ideal pentru gatit, prepararea dulciurilor, bauturilor, marmelada, deserturi, etc. Se foloseste în proportii identice cu zaharul obisnuit doar ca este cu totul altfel metabolizat de catre organism. Este recomandat în alimentatia echilibrata sau diete, în special în dietele fara zahar sau cu continut redus de zahar.
Zaharul de mesteacan, numit si xylitol, este un îndulcitor ce se extrage în Finlanda din seva unor copaci, în principal mesteacan si fag.
Deoarece nu este un mediu propice dezvoltarii ciupercilor, nu este recomandat pentru aluaturi cu drojdie!
Ingrediente: 100% xylitol – zahar de mesteacan
Continut: 20 pliculete a 4 g
1 pliculet= 1 lingurita de zahar
Valori nutritionale medii/ 100 g
Valoare energetica: 1000 kJ/ 240 kcal
Grasimi, din care: 0 g
- acizi grasi saturati: 0 g
Carbohidrati: 100 g
- din care zaharuri: 0 g
- din care polioli: 100 g
Fibre: 0 g
Proteine: 0 g
Sare: 0 g
A se pastra la loc uscat, ferita de caldura.
Termen de valabilitate: vezi data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: Gerhard Wagner GmbH Austria