Ovazul are un continut mai mare de fibre decat orice alta cereala, ceea ce inseamna ca acesta ne pune la dispozitie numeroase beneficii, printre care se numara scaderea tensiunii arteriale, ameliorarea problemelor digestive, promovarea slabirii si tratarea anumitor tipuri de cancer.
Laptele de ovaz este deseori folosit pentru a curata peretii intestinelor de toxine si a detoxifia fluxul sanguin, dar si pentru a preveni sau vindeca numeroase afectiuni si a promova sanatatea generala a organismului nostru - in mod special in ceea ce priveste sistemul digestiv.
Efecte:
Reduce nivelul de colesterol si curata arterele
Stabilizeaza glicemia, facandu-ne sa ne simtim satuli dupa ce mancam, dar fara insa a ne creste productia de glucoza
Reduce riscul de a face cancer, in mod special cel de colon (gratie abilitatii sale de a preveni acumularea de toxine la nivelul intestinelor)
Reduce tensiunea arteriala
Faciliteaza miscarile intestinale sanatoase, gratie faptului ca promoveaza flora bacteriana intestinala si previne constipatia
Promoveaza pierderea in greutate gratie faptului ca este o bautura atat de satioasa
Imbunatateste performanta fizica (atletii ar trebui sa bea un pahar de lapte de ovaz cu o ora inainte de o competitie sportiva sau de antrenament)
Imbunatateste calitatea somnului (ceea ce inseamna ca laptele de ovaz este un remediu foarte eficient impotriva insomniei)
Prezentare: 1 litru