Lotiune Protectie Copii Solara FPS 50 cu Provitamina D 200 mililitri Elmiplant
Lotiune Protectie Copii Solara FPS 50 cu Provitamina D 200 mililitri Elmiplant
Lotiune Protectie Copii Solara FPS 50 cu Provitamina D 200 mililitri Elmiplant

Lotiune Protectie Copii Solara FPS 50 cu Provitamina D 200 mililitri Elmiplant


In curs de aprovizionare
Introduce-ti adresa de e-mail

4 puncte Bucura-te oricand de punctele tale ! Ele vor fi adaugate in contul tau de client dupa achizitia acestui produs.
Vezi mai mult
43.95 Lei *pret cu TVA (in pret nu este inclus transportul)
Cod Produs: 21635
Code de bare: ELIP.00080
SUN LOTIUNE PROTECTIE SOLARA SPF50 COPII 150ML Elmiplant
 
Ofera copilului tau protectie solara eficienta cu Lotiunea de protectie solara pentru Copii SPF 50! Formula sa este imbogatita cu Provitamina D si Beta Glucan 100% natural ce imbunatateste functia de bariera de protectie a pieli si protejeaza impotriva efectelor nocive ale radiatiilor.
 
Formula lotiunii este imbogatita cu Provitamina D ce ajuta la imbunatatirea functiei de bariera protectoare a pielii si protejeaza pielea de radiatiile UV si Beta Glucan 100% natural ce ajuta la hidratarea, catifelarea si protectia pielii de efectele nocive ale expunerii la soare. Sistemul de protectie fotostabila cu spectru larg FPS 50, infrarosu (IR) si Lumina Vizibila (VL)*, pentru o protectie eficienta impotriva radiatiilor (UVB + UVA + VL +IR), protejeaza pielea impotriva efectelor nocive ale soarelui, precum imbatranirea prematura si alte afectiuni degenerative ale pielii.
 
*Protectie INFRAROsU (IR) si impotriva LUMINII VIZIBILE (VL), dovedite pentru ingredientul activ prin teste in vitro.
 
FARA PARABENI/ TESTAT DERMATOLOGIC
 
Utilizare:
 
Aplicati uniform, din abundenta, pe intregul corp inainte de expunerea la soare si reaplicati frecvent, in special dupa baie, dupa stergerea cu prosopul sau daca ati transpirat.
 
Reducerea cantitatii de produs aplicat va diminua semnificativ nivelul de protectie.
 
Expunerea prelungita la soare este periculoasa chiar si atunci cand folositi un produs de protectie solara.
 
Atentie!
 
Evitati expunerea la soare in timpul pranzului (11am-3pm).
 
Produsele de protectie solara nu va protejeaza in totalitate de radiatiile UV.
 
Nu expuneti bebelusii si copiii mici direct la soare.
 
Protejati-va suplimentar folosind palarie, tricou si ochelari de soare.
 
Evitati contactul cu ochii. in caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute.
 
Daca iritarea ochilor persista consultati medicul.
 
Potrivita pentru copii de peste 3 ani.
 
Rolul componentelor:
 
Vitamina D se gaseste in mai multe surse alimentare, cum ar fi pestele, ouale, laptele fortificat si uleiul din ficat de cod. Soarele contribuie in mod semnificativ la productia zilnica de vitamina D - 10 minute de expunere la soare intr-o zi este considerata o perioada suficienta pentru a preveni carentele de vitamina D. Termenul de vitamina D se refera la diferite forme ale acestei vitamine.
 
Doua forme ale vitaminei D sunt importante pentru oameni: ergocalciferolul (vitamina D2) si calecalciferolul (vitamina D3).
 
Vitamina D2 este sintetizata de catre plante. Vitamina D3 este sintetizata de catre oameni atunci cand pielea este expusa la razele ultraviolete B ale soarelui (UVB). Unele dintre alimentele din comert pot fi imbogatite cu vitamina D2 sau D3.
 
Printre rolurile vitaminei D se numara:
 
-este esentiala pentru absorbita si metabolismul calciului si fosforului, care au diverse functii, in mod special in intretinerea sanatatii oaselor.
 
-este regulator al sistemuli imunitar
 
-poate sustine sistemul imunitar in lupta unora dintre boli (cum ar fi raceala, de exemplu)
 
-reduce riscul dezvotlarii sclerozei multiple
 
-poate avea un rol cheie in stimularea functiei creierului chiar si la varste inaintate
 
-ajuta la mentinerea greutatii normale a organismului
 
-reduce severitatea si frecventa simptomelor astmului si probabilitatea spitalizarii din cauza astmului
 
-s-a demonstrat ca reduce riscul de aparitie a artitei reumatoide la femei
 
-una dintre formele vitaminei D ar putea avea un rol important in protectia daunelor in cazul unui nivel scazut de radiatii
 
-persoanele care au niveluri adecvate de vitamina D au un risc semnificativ mai mic de a dezvolta cancer, comparativ cu persoanele care au valori mai scazute ale acesteia. Deficienta de vitamina D este intalnita frecvent la bolnavii de cancer, indiferet de statutul lor nutritional.
 
Datele din literatura de specialitate au scos in evidenta ca, drojdia de bere (Saccharomyces cerevisiae) prin continutul in proteine, aminoacizi esentiali, vitamine solubile in apa (tiamina, riboflavina, niacina, acid folic, vitamina B12 si piridoxina), enzime este o sursa bogata de saruri minerale (continut mare de potasiu, fier, calciu, magneziu, fosfor), substante nutritive (lipide, glucide) si anumite oligoelemente indispensabile vietii (seleniu, crom). Drojdia de bere constituie un nutrient complex - un regenerator al metabolismului ce poate fi recomandata la toate varstele pentru efectele sale benefice asupra sanatatii (Anghel si colab., 1991; Hegoczki si colab., 1997; The History of Bread Yeast, British Broadcast Corporation, 2006; Moyad M.A., 2008; Feldmann Horst, 2010;).
 
Lucerna (Medicago sativa) este o sursa naturala bogata in vitamine, saruri minerale, microelemente, o gama larga de aminoacizi, proteine usor asimilabile, carotenoizi, flavonoide, izoflavone, fitoestrogeni, enzime, fibre etc. (Barnes D.K., C.C. Sheaffer, 1995) care furnizeaza fitonutrientii necesari organismului uman pentru completarea si normalizarea dietelor dezechilibrate (Jurzysta M., Waller G. R., 1996; Elakovich S.D., Hampton J.M., 1984).
 
Topinamburul (Helianthus tuberosus) datorita continutului in proteine, vitamine, saruri minerale (in special, siliciu organic) si inulina (polizaharid cu functie prebiotica importanta), atat in tuberculi cat si in frunze, favorizeaza detoxifierea generala a organismului prin intensificarea eliminarii de toxine si metale grele, precum si stimularea dezvoltarii microorganismelor specifice florei normale, utile la nivelul intestinului gros.(Flamm G., Glinsmann W., Kritchevsky D., Prosky L., Roberfroid M., 2001; Puangbut si colab., 2012).

Recenzii Produs
0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsului



Alti clientii au cumparat si...

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙