Element important al medicinii traditionale tibetane si chineza, catina tibetana reduce intensitatea proceselor de imbatranire si poate inhiba dezvoltarea anarhica a celulelor
In plus sustine apararea organismului fata de agentii patogeni
Favorizeaza detoxifierea organismului
Diminueaza inflamatiile
Antiageing, antitumoral, imunostimulator, nutritiv
Catina tibetana este un fruct intens folosit in medicina traditionala din Tibet si China
Studiile au demonstrat prezenta in fructele uscate a unor mari cantitati de antioxidanti naturali ce reduc intensitatea proceselor de imbatranire si degradare a tesuturilor
Prezenta germaniului poate inhiba dezvoltarea anarhica a celulelor
In plus contine polizaharidele ce stimuleaza activitatea celulelor albe crescand rezistenta fata de agentii patogeni (virali, bacterieni, etc.)
Poate ajuta in programele de dezintoxicare si contribuie la reducerea inflamatiilor
Compozitie:
Catina tibetana fruct pulbere (Lycium barbarum fructus pulvis) 0,320g/cps
Administrare:
1cps x 3/zi, inainte de mese, cu un pahar de apa Pi sau apa plata, pe o perioada de 1 luna, de 4-5 ori/an
Ambalaj, prezentare: Flacon cu 150 capsule