Caracteristici: produs garantat fara gluten Gramaj: 50g Descriere produs: drojdie maia de hrisca, pentru prepararea painii sau a produselor de patiserie. Produs special pentru persoanele care au intoleranta la gluten sau care doresc sa consume produse fara gluten. Se utilizeaza impreuna cu faina de porumb, de orez, de quinoa, de hrsca sau de castane. Acest pachet este convenabil pentru 1Kg de faina Ingrediente: drojdie maia deshidratata de hrisca* (76%) si de quinoa* provenita din fermentatie naturala, drojdie selectionata. *80% din ingrediente provin din Agricultura Ecologica Recomandari de utilizare: amestecati 25 g de drojdie de quinoa cu 500 g de faina cu 25 grame drojdie de hrisca, 10 grame de sare, o lingura de ulei de masline si 450-500ml apa calduta. Amestecati ingredientele pentru a obtine un aluat moale dar nelipicios. Se pune intr-o tava unsa si se lasa la dospit 2:30 - 3 ore într-o carpa umeda (la o temperatura de 22 ° C). Incalziti cuptorul la 200-230 ° C (nota gaz 7-8) si coaceti 30 la 40 de minute. Functioneaza la fel de bine si in masina de facut paine inlocuind drojdia tradionala. Alergeni: 0. Garantat fara gluten Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina Tara de origine: Franta Certificare: Ecocert F-32600 Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).