Despre produs: Produs natural recomandat pentru: -functionarea normala a sistemului imunitar -mentinerea sanatatii sistemului respirator -protejarea organismului fata de germenii patogeni (virusi, bacterii, fungi).
Ingrediente: Extract 1:10, in solutie hidroglicerica cu 50% v/v glicerina vegetala, din: parti aeriene de echinacea (Echinacea purpurea), recunoscuta in literatura de specialitate pentru efectele sale imunostimulatoare, antiinflamatoare, antivirale si antibacteriene.
Mod de utilizare Adulti si copii de peste 14 ani: de 3 ori pe zi cate lingurita de produs la o ceasca de ceai sau apa, Copii intre 3 si 14 ani: de 3 ori pe zi cate o jumatate de lingurita de produs la o ceasca de ceai sau apa.
Se consuma cu 30 de minute inainte de masa. Se recomanda cure de 2-3 saptamani. Dupa o pauza de 3 zile, cura se poate relua pana la obtinerea rezultatelor dorite. Este indicata administrarea la schimbarea de anotimp, mai ales la inceput de primavera si la inceput de toamna. La dozele si la modul de utilizare recomandate nu se cunosc efecte adverse, exceptie putand face unele persoane alergice la echinacea. Cereti sfatul specialistului pentru problemele dvs.!
Avantajele extractelor glicerice 1. Glicerina pastreaza, stabilitatea extractului, mentinând activa starea de sinergie initiala ceea ce face necesara o cantitate mai mica de compusi activi pentru efecte similare; 2. Glicerina ajuta la eliminarea toxinelor din organism si in special din ficat; 3. Glicerina initiaza un raspuns imediat de salivatie aducând enzime esentiale ce favorizeaza punerea in functiune a absorbtiei; 4. Glicerina nu este coroziva, nu afecteaza mineralele sau componentele minerale legate predispuse la reactii de oxido-reducere; 5. Glicerina nu este numai un ingredient mineral, fiind listata, de asemenea, ca substanta nutritiva cu efecte usor laxative; 6. Glicerina este procesata foarte lent, folosind caile enzimatice; 7. Glicerina este compatibila cu utilizarea de catre copii, care au subdezvoltate sistemele enzimatice; 8. Glicerina are un gust dulce, care face mai placute (palatabile) componentele din plantele amare sau astringente.