Lactoferina este o glicoproteina multifunctionala implicata in multe functii fiziologice, inclusiv reglarea absorbtiei fierului si a raspunsurilor imune.
Cunoscuta anterior ca lactotransferina face parte din familia transferinei.
Este o proteina cu un singur lant, care contine 703 aminoacizi pliati in doi lobi globulari. Este sintetizata in glanda mamara, dar si in glandele lacrimale, bronsice si salivare.
Ingrediente/capsula Lactoferrin: atomizat de Colostru-bovin (20,2% IgG-imunoglobuline) fermentat cu granule de Kefir (simbioza de drojdii si bacterii) raport 4:1 (lapte, lactoza) - 300 mg, capsula: gelatina, colorant/caramel, polen poliflor fermentat - 100 mg, lactoferina obtinuta din colostru bovin (lapte, lactoza) - 100 mg, extract hidroetanolic (guma arabica, sucroza, dioxid de siliciu) din Propolis-verde-brazilian - 100 mg, sulfat de zinc heptahidrat - 25 mg*;
(*doza maxima recomandata/ 2 capsule furnizeaza 11,35 mg Zn/113%
VNR - Valoare Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1169/2011).
Mod de utilizare: cate 1 cps de 2 ori pe zi, inainte de mesele principale cu un pahar de apa plata.
Contraindicat persoanelor cu intoleranta la lactoza, alergice la produsele apicole, proteine din lapte sau la oricare dintre celelalte ingrediente ale produsului !
A se consulta specialistul inainte de utilizare, in special de catre femeile insarcinate sau cele care alapteaza !