600 mg
* Fabricat cu drojdie de orez rosu
* vegetarian / vegan
*Aprobat de Institutul de Bioresurse Alimentare
Colesterolul este de 2 feluri: LDL-colesterol (colesterol rau, care este in plus si care se depune pe vasele de sange) si HDL-colesterol (colesterolul bun, care este in limitele normale, necesare organismului). Colesterolul crescut este un factor de risc mai ales pentru accidentul cerebral vascular si pentru cardiopatia ischemica, dar si pentru alte numeroase afectiuni. Daca alimentele mancate contin o cantitate prea mare de grasimi, colesterolul incepe sa se depuna pe vasele de sange, ceea ce duce la ingrosarea acestora si la ingustarea arterelor. Toate acestea cauzeaza cardiopatia ischemica si ateroscleroza, pot duce la o blocare totala a circulatiei sangelui si, in final, la infarct. Asadar, colesterolul trebuie controlat, deoarece in exces este foarte periculos pentru organism.
Red Rice Yeast (drojdia de orez rosu sau orez rosu fermentat)
Orezul rosu creste in cateva zone din China, unde este folosit traditional sub forma de condiment si conservant. Aceasta denumire vine de la faptul ca, dupa ce creste in campurile de orez, apoi fermenteaza si capata o culoare rosie. Orezul rosu este un produs natural care contine ingredientul activ Monacolin K, care controleaza actiunea unei enzime-cheie din ficat, responsabila cu producerea colesterolului.
Drojdia de orez rosu se obtine prin fermentarea orezului rosu cu Monascus Purpureus (o ciuperca din Asia de Est). Ciuperca este inactivata si apoi mixtura este transformata intr-o pulbere.
In mod traditional, medicina chineza utilizeaza Red Rice Yeast pentru a mentine o inima puternica si un sange sanatos. Red Rice Yeast se gaseste in suplimente naturale si este promovat in tarile occidentale pentru efectul lui de scadere a colesterolului. Red Rice Yeastcontine compusul Monacolin K, care inhiba sinteza colesterolului de catre ficat. Red Rice Yeast contine, de asemenea, steroli, isoflavone si acizi grasi nesaturati, care impreuna contribuie la scaderea colesterolului. Consumul de Red Rice Yeast ca supliment alimentar in tarile asiatice este de 10-50 mg/zi, dar in tarile occidentale este utilizat ca supliment alimentar in doze de 1-3 grame/zi.
Red Rice Yeast poate avea efecte importante pentru sanatate:
* scaderea nivelului de colesterol si trigliceride din sange;
* protectie impotriva bolilor de inima.
Pentru un colesterol scazut, comandati Red Rice Yeast, un produs natural.
Instructiuni de folosire
Ca supliment nutritiv, de la 2 la 4 capsule pe zi. Ideal combinat cu 1 doza de 200 mg Coenzima Q10 zilnic
Ingrediente activeCant./doza%DZRRed Rice Yeast (Drojdie din Orez rosu) (din Monascus Purpureus)1200 mg*Gelatina, dioxid de siliciu, stearat de magneziu vegetal, faina de Orez
Prezentare: 90 de tablete (e=66,06 g)
Efecte nedorite si contraindicatii:
Pastrati flaconul intr-un loc uscat, ferit de lumina si exces de caldura si nu-l lasati la indemina copiilor mici. A nu se administra femeilor insarcinate si celor care alapteaza iar persoanele cu afectiuni ale ficatului trebuie sa consulte un doctor inainte de administrare. Produsul nu este recomandat ca inlocuitor al unui regim alimentar variat. A nu se depasi doza zilnica recomandata. Acest produs nu are ca scop sa puna un diagnostic, sa previna, sa trateze sau sa vindece vreo boala.
Fabricat in USA by Capsule Works Inc USA si USA si amabalat(e) de catre : Nature s Value Inc, USA