PREZENTARE GENERALA
Amestecul de CATINA CU MIERE este considerat un ELIXIR AL SANATATII, un leac universal pentru tratarea si preventia a numeroase boli si afectiuni, datorita beneficiilor pe care aceste doua alimente le aduc organismului, atat separat, dar mai ales impreuna: ANTIOXIDANT, ANTIINFLAMATOR, IMUNOSTIMULATOR, VITAMINIZANT.
Forma prezentare:
Produsul nu contine coloranti si conservanti.
Mod de administrare
Intern:
Se administreaza la nevoie , 2 linguri pe stomacul gol. Produsul se poate dilua si in apa. Este foarte consistent, putand fi intins pe paine (tartinabil).
Contraindicatii
Eventuala intoleranta la vreuna dintre componentele produsului.
Precautii
Produsul contine miere. Se recomanda a se consuma cu prudenta de catre persoanele cu diabet zaharat.
Contribuie la
Sustine si imbunatateste nivelul de energie
Imbunatateste functionarea sistemului digestiv
Intareste sistemul imunitar
Ingrediente
Miere de salcam neprocesata termic (80%), extract concentrat Smart Raw Active din catina (Hippophae rhamnoides) provenita dintr-o cultura aflata in conversie catre cultura ecologica 1:5 echivalent cu 270 g fruct (20%)
Frumoasa catina, cu bobitele ei galbene-aurii este unul dintre cele mai puternice vitaminizante si antioxidante naturale. Puterile ei de a reface organismul si de a stimula imunitatea sunt cunoscute de mii de ani. In medicina traditionala romaneasca fructul de catina se utilizeaza datorita proprietatilor tonifiante generale, antiscorbutice, astringente si bactericide in diferite tipuri de afectiuni: avitaminoze, diaree, anemii, boli de ficat, astenie de primavara etc.
Datorita efectului bactericid se recomanda in infectii gastrointestinale si cutanate (stimuleaza epitelizarea tesuturilor).
De asemenea, planta se mai foloseste in geriatrie si oncologie (ca intaritor). Uleiul extras din coaja fructelor are actiune antiinflamatoare, fiind recomandat in ulcere, afectiuni ginecologice si arsuri.