Element important al medicinii traditionale tibetane si chineza, catina tibetana reduce intensitatea proceselor de imbatranire si poate inhiba dezvoltarea anarhica a celulelor.
In plus:
sustine apararea organismului fata de agentii patogeni
favorizeaza detoxifierea organismului
diminueaza inflamatiile
antioxidant de exceptie (vitamina C, beta caroten, complex B)
tonic general
Mierea este considerata alimentul ideal pentru toate categoriile de varsta.
Ea contine atat factori nutritivi importanti, cat si substante cu efect antibacterian.
Apa Pi folosita la obtinerea siropului este o apa purificata si energizata ce favorizeaza detoxifierea organismului si contribuie la incarcarea organismului cu energie pozitiva.
Produsul asigura un aport nutritional de exceptie.
Compozitie: Catina tibetana fruct extr. ( Lycium barbarum fructus pulvis) Miere poliflora Apa Pi Benzoat de sodiu
Administrare: Tineri 14-18 ani: 2 lingurite x 3/zi Adulti: 1 lingura x 3/zi