NEM Forte (Athletic Line, Scitec Nutrition) - Supliment fabricat din membrana de coaja de ou, contribuie la mentinerea tesuturilor, cartilajelor si a oaselor intr-o forma sanatoasa.
Membrana din coaja de ou este o sursa naturala de glucozamina, condroitina si acid hialuronic.
Structura membranei din coaja de ou este construita din straturi subtiri de proteine care sunt legate intre ele ca o plasa.
Filamentele de proteine sunt construite intre ele cu keratina cu un continut de sulf si colagen ce sunt inconjurate de o substanta numita micropolizaharida (ce include acid hilauronic, sulfat de condroitina, glucozamina).
Substantele adaugate ajuta la functionarea normala a tesuturilor conjuctive, a cartilajelor si a oaselor.
*Vitamina C ajuta la protejarea celulelor de stresul oxidativ si contribuie la formarea normala a colagenului pentru mentinerea sanatatii cartilajelor, oaselor, vaselor de sange, gingiilor, dintilor si pielii
*De asemenea, contribuie la functia normala a sistemului imunitar si nervos, precum si la reducerea oboselii si epuizarii.
*Manganul contribuie la formarea normala a tesutului conjunctiv si la mentinerea unor oase normale si sanatoase!
* Aceste declaratii au fost dovedite stiintific de Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentelor (EFSA) si autorizate de Comisia Europeana (CE).
Mod de administrare: Luati 1 capsula pe zi.
Informatii alergeni: Fabricat intr-o unitate de productie care proceseaza alimente din lapte, oua, gluten, soia, alune, nuci, peste si crustacee.
ATENTIONARI:
- A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR!
- NU DEPASITI DOZA ZILNICA RECOMANDATA!
- Utilizati acest produs impreuna cu alimentele ca parte a unei alimentatii sanatoase, echilibrate, nu ca un inlocuitor pentru alimentatia normala.
Portia de servire: 1 capsula
Portii pe cutie: 36 |
Cantitatea pe portie |
VNR%* |
|
Cantitatea pe portie |
VNR%* |
Vitamina C (Acid L-Ascorbic) |
60 mg |
75% |
|
NEM® Membrana naturala de oua |
500 mg |
|
Mangan |
0.5 mg |
25% |
|
|
|
|
|
*VNR%: Valoarea Nutritiva de Referinta |
INGREDIENTE: NEM(r) (membrana naturala de oua), gelatina bovina, acid L-ascorbic, agent anti-aglomerare (Stearat de magneziu), colorant (dioxid de titan), sulfat de mangan monohidrat